Producten voor atria calzone kebab (3)

Iberische Eikelvlees 50% Iberische Ras - LENDEN EN WORSTEN

Iberische Eikelvlees 50% Iberische Ras - LENDEN EN WORSTEN

Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen. Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
Castro y Gonzalez Selectie Worst - Worst

Castro y Gonzalez Selectie Worst - Worst

Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón. SKU:N / A Verzendgewicht:N / A
Iberische Eikelham "50% Iberische Ras" (hele stuk met de hand gesneden - Gesneden

Iberische Eikelham "50% Iberische Ras" (hele stuk met de hand gesneden - Gesneden

Product vervaardigd uit de voorste extremiteit van volwassen varkens, onderworpen aan het bijbehorende proces van zouten en rijpen. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde dehesas van Spanje, voornamelijk gelegen in Salamanca. Het Zoutproces Bij Ibericos Brisa worden alle stukken bedekt met zeezout om de dehydratie en conservering te bevorderen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de typische kleur en aroma's van de gerijpte producten. Ze blijven één dag in de zoutkamer voor elk kilo vers gewicht, bij een gecontroleerde temperatuur tussen 3º en 5º Celsius, en met een relatieve luchtvochtigheid tussen 75% en 85%. Ras: 50% Iberisch Voeding: Eikels Label: Rood Energiewaarde: 409,9 Kcal / 1701 KJ Vetten: 32,3 g Verzadigde vetten: 9,7 g Koolhydraten: 1,0 g Suikers: 0,5 g Eiwitten: 28,8 g Zout: 3,6 g